Vacatures

Vacatures | Het Willemspark – Den Haag

Invalwerk op Basisschool WillemsparkBasisschool Willemspark is op zoek naar gekwalificeerde leerkrachten die ons schoolteam kunnen ondersteunen.
We maken gebruik van een invallijst voor leerkrachten die we kunnen bellen of mailen (soms op zeer korte termijn) in geval van zieke leerkrachten.Indien u interesse heeft om voor onze school (inval) werk te komen verrichten, kunt u contact opnemen met de locatieleider, Elly van Bentem.

Tel:+31 (0) 70 346 40 38
E: evbentem@hsvdenhaag.nl
Frederikstraat 28
2514 LK Den Haag


Voordelen van werken bij de HSV

-Medewerkers ondervinden de voordelen van het werken in onze kleinschalige locaties.

-De HSV biedt iedere fulltime leerkracht 10 extra compensatiedagen verlof.

-Om de werkdruk te verlichten, biedt de HSV extra roostervrije dagen gedurende ieder schooljaar, die gebruikt kunnen worden voor welk werk je dan ook in gedachten hebt (in plaats van weekenden of avonden hiervoor te gebruiken).

-De HSV biedt cultureel gezien een interessante werkplek, waar Nederlandse en internationale collega’s samenwerken en leerlingen van meer dan 50 nationaliteiten samenkomen.

-Als organisatie met een divers onderwijsaanbod bieden we netwerkmogelijkheden om van elkaar en van onze locaties te leren.

-Binnen de HSV is er ruimte voor mobiliteit. Nieuwe vacatures worden ook opengesteld voor interne personeelsleden, waardoor de mogelijkheid bestaat om een nieuwe uitdaging aan te gaan door te gaan werken in een andere omgeving.

-De HSV biedt gratis de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal uitstekende culturele evenementen in theater, geschiedenis en kunst, om te bezoeken.