Vacatures

Vacatures | Het Willemspark – Den Haag

Vacature onderbouw Willemsparkschool

Ken jij of ben jij iemand die interesse heeft in een nieuwe uitdaging op een leuke school van de Haagsche Schoolvereeniging in het centrum van Den Haag?
Vanaf 1 augustus a.s. zoeken wij een groepsleerkracht (m/v) voor onze kanjers in groep 1-2. Deze baan kan zowel voltijd als deeltijd ingevuld worden (minimaal twee lesdagen, werktijdfactor 0.425).
Wij werken met het International Primary Curriculum, waarbij de zaakvakken en creatieve vakken in thema’s worden aangeboden. Zo kunnen de kinderen samen spelen en onderzoeken. Ook wordt er veel aandacht besteed aan culturele vorming door bijvoorbeeld gastlessen of uitstapjes voor de kinderen te organiseren.
Ben jij de enthousiaste juf of meester die bij ons wil komen werken? Of wil je meer informatie?
Stuur dan uiterlijk 5 juni a.s. jouw CV en motivatie naar Elly van Bentem (evbentem@hsvdenhaag.nl) en Ingrid Schumacher (ischumacher@hsvdenhaag.nl), directie van de Willemsparkschool.
 

Voordelen van werken bij de HSV

-Medewerkers ondervinden de voordelen van het werken in onze kleinschalige locaties.

-De HSV biedt iedere fulltime leerkracht 10 extra compensatiedagen verlof.

-Om de werkdruk te verlichten, biedt de HSV extra roostervrije dagen gedurende ieder schooljaar, die gebruikt kunnen worden voor welk werk je dan ook in gedachten hebt (in plaats van weekenden of avonden hiervoor te gebruiken).

-De HSV biedt cultureel gezien een interessante werkplek, waar Nederlandse en internationale collega’s samenwerken en leerlingen van meer dan 50 nationaliteiten samenkomen.

-Als organisatie met een divers onderwijsaanbod bieden we netwerkmogelijkheden om van elkaar en van onze locaties te leren.

-Binnen de HSV is er ruimte voor mobiliteit. Nieuwe vacatures worden ook opengesteld voor interne personeelsleden, waardoor de mogelijkheid bestaat om een nieuwe uitdaging aan te gaan door te gaan werken in een andere omgeving.

-De HSV biedt gratis de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal uitstekende culturele evenementen in theater, geschiedenis en kunst, om te bezoeken.