Vacatures

Vacatures | Het Willemspark – Den Haag

Vacature groepsleerkacht bovenbouw HSV – Willemsparkschool
Deeltijd (minimaal 3 dagen) of voltijd Vanaf 1 mei 2020

De Haagsche Schoolvereeniging (HSV) heeft bij de Willemsparkschool een vacature om vanaf 1 mei a.s. als groepsleerkracht in de bovenbouw aan de slag te gaan. Het gaat om een baan voor minimaal drie dagen per week, maar ook vier dagen per week en een voltijd baan behoren tot de mogelijkheden.
De Willemsparkschool is gesitueerd in een mooi en nieuw schoolgebouw in de Archipelbuurt. We hebben de beschikking over ruime lokalen en gangen, een mooie gymzaal en een groene buitenruimte, vlakbij het centrum van Den Haag.
In de periode van de meivakantie tot de zomervakantie gaat het om de vervanging van het
zwangerschapsverlof van de leerkracht van groep 8. Het gaat om een gezellige en enthousiaste groep kinderen die uitkijkt naar een fijne juf of meester die met hen een leuke laatste periode van de basisschool wil meemaken. De Eindmusical is voorbereid en georganiseerd met behulp van de vakleerkracht muziek. Het schoolkamp is gepland samen met de vakleerkracht lichamelijke opvoeding. Daarnaast zijn er veel prettige collega’s van de Willemsparkschool om mee samen te werken.
Wij werken met het International Primary Curriculum, waarbij de zaakvakken en creatieve vakken in thema’s worden aangeboden. Zo kunnen de kinderen samen spelen en onderzoeken. Ook wordt er veel aandacht besteed aan culturele vorming door bijvoorbeeld gastlessen of uitstapjes voor de kinderen te organiseren. Voor de vakken lichamelijke opvoeding, muziek en Engels zijn vakleerkrachten aangesteld. In het schooljaar 20-21 is er de mogelijkheid om als groepsleerkracht in de bovenbouw te blijven werken bij de Willemsparkschool.

Soort vacature: parttime/fulltime
Dienstverband: tijdelijk met uitzicht op vast
Functie eisen/arbeidsvoorwaarden:
• Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij de Pabo, dan wel de LIO stage heeft afgerond
• Medewerkers die voltijd werken bij de HSV krijgen per scholljaar 10 compensatiedagen. Ook krijgt iedere medewerker een aantal dagen werkdrukverlichting per schooljaar, waarin je wordt vrijgesteld van lesgevende taken en tijd krijgt voor bijvoorbeeld het schrijven van rapporten.

Ben jij de enthousiaste juf of meester die bij ons wil komen werken? Of wil je een kijkje nemen bij de Willemsparkschool?

Stuur dan uiterlijk 10 maart a.s. jouw CV en motivatie naar de directie:

Elly van Bentem (evbentem@hsvdenhaag.nl)
Ingrid Schumacher (ischumacher@hsvdenhaag.nl)