Nieuwe ouders - Willemspark School Den Haag

Nieuwe ouders

Open Ochtenden voor nieuwe ouders
Voor ouders die geïnteresseerd zijn hun kind op onze school aan te melden, organiseren wij Open Ochtenden op donderdagen. Op de ochtend kunnen we een groep van tien tot twaalf ouders welkom heten om 9.00u en u zult ongeveer een uur onze gast zijn. In dit uur wordt er veel informatie verteld (en is er een rondleiding) en is daarom speciaal bedoeld voor ouders en nog niet voor de kinderen.

U kunt zich aanmelden voor een Open Ochtend door op maandag, woensdag, donderdag of vrijdag (tussen 9.00 – 14.00u) te bellen naar de administratie. Annegreeth zal samen met u kijken wanneer u ingepland kan worden.

Het kan zijn dat u nu alvast een kijkje wilt nemen ‘in’ onze school. Wij presenteren u een korte film waarin onze voormalige locatieleider, Elly van Bentem, u zal rondleiden door onze school en informatie zal geven over ons onderwijsconcept. Op deze manier hopen wij dat u een indruk kunt krijgen van onze school. Meer informatie over onze school is ook te lezen in onze schoolgids en deze kunt u op de homepagina vinden of onder de tab ‘Ouderinformatie’.