Nieuwe ouders

Informatieochtenden voor nieuwe ouders
Voor ouders die geïnteresseerd zijn hun kind op onze school aan te melden, organiseren wij (na lange tijd) weer openochtenden. Het aantal ouders dat wij kunnen ontvangen op een ochtend is nog wel beperkt (drie ouderparen). Ouders die hun kinderen in de periode van 16-30 september gaan aanmelden (kinderen met een geboortedatum tussen 01-07-2018 t/m 30-09-2018), krijgen voorrang op de volgende ochtenden: 23 (al vol) en 30 september 2021.
De eerstvolgende informatieochtenden zijn gepland op:
– 4 & 18 november ’21
– 2 & 16 december ’21
Mocht u willen langskomen voordat u besluit om uw kind aan te melden, van harte welkom. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar onze administratie: administratie@hsvdenhaag.nl 
Het kan zijn dat u nu alvast een kijkje wilt nemen ‘in’ onze school. Wij presenteren u een korte film waarin onze -huidig gepensioneerde- locatieleider, Elly van Bentem, u  zal rondleiden door onze school en informatie zal geven over ons onderwijsconcept. Op deze manier hopen wij dat u een indruk kunt krijgen van onze school. Meer informatie over onze school is ook te lezen in onze schoolgids en deze kunt u op de homepagina vinden of onder de tab ‘Ouderinformatie’.