Naschoolse opvang

Tip: Druk op één van onderstaande namen van een kinderopvang en u wordt direct doorgestuurd naar de website.

 

Dak kindercentra Den Haag
Locatie: Schelpkade 43-45

Partou Kinderopvang Den Haag

Locatie: Laan Copes van Cattenburch 60

Locatie: Noordeinde 142-144

Kindercentrum 2Ruiters
Locatie: Frederikstraat 26

Kindercentrum 2Ruiters is de buitenschoolse opvang  en peuterspeelzaal van 2Samen, die is gevestigd voor het schoolplein van de basisschool Willemsparkschool aan de Frederikstraat 26 te Den Haag. Deze locatie biedt opvang aan kinderen van de HSV Nassaulaan en de Willemsparkschool. Kindercentrum 2Ruiters is gevestigd in een opgeknapt monumentaal gebouw, bestaande uit drie verdiepingen. Elke verdieping heeft een eigen sfeer en karakter en is ingericht in verschillende hoeken met uitdagend speelmateriaal. Wij zijn  dol op buitenspelen en zijn dagelijks te vinden op het afgesloten schoolplein van de Willemsparkschool. We kunnen ook gebruik maken van de gymzaal van deze school.
Kinderen hebben het nodig om veel te kunnen bewegen en spelen. Samen met kinderen denken we na over spannende ideeën en beperken ons niet alleen tot de locatie, maar we gaan er ook echt op uit met bus, tram, (bak)fiets en stint. Door op de beleving en creativiteit van kinderen in te spelen wordt het avontuur steeds groter en dat biedt enorm veel mogelijkheden. 2Ruiters maakt ook regelmatig gebruik van de leuke activiteiten en uitdagende workshops die KICKs organiseert voor de kinderen.
De locatie van 2Ruiters biedt een breed scala aan mogelijkheden:

  • In de directe omgeving van de school ligt een prachtige speeltuin waar wij gebruik van kunnen maken: speeltuin de Cantaloup aan de Cantaloupenburg.
  • Een bos is op afstand van ongeveer 1 km.
  • Het strand is op afstand van ongeveer 3 km en te bereiken met een directe tramlijn.
  • Er  zijn veel mogelijkheden op cultureel gebied o.a. de paleistuinen, diverse musea zoals Panorama Mesdag, museum voor communicatie, het Mauritshuis, en theaters zoals theater Pepijn, theater Merlijn ( theaterschool Rabarber), het Nationale Toneel, de Koninklijke Schouwburg.

Met name op woensdag en vrijdag is er nog plek op deze bijzondere locatie.
Heeft u interesse of heeft u vragen neem dan contact op met 2Ruiters, via telefoon: 070-3607138 of via email: 2ruiters@2samen.nl
Meer informatie staat op onze website: www.2samen.nl