Naschoolse opvang - Willemspark School Den Haag

Naschoolse opvang

Tip: Druk op één van onderstaande namen van een kinderopvang en u wordt direct doorgestuurd naar de website.

 

Dak kindercentra Den Haag
Locatie: Schelpkade 43-45

 Frank DAK Schelpkade

De buitenschoolse opvang van Frank DAK aan de Schelpkade in de wijk Willemspark in Den Haag is gevestigd in het sfeervolle woonhuis. Op de begane grond een robuuste keuken en openslaande deuren naar de tuin. Heerlijk chillen alsof je thuis bent kan op de 1e etage. De 2e etage heeft diverse ruimtes met o.a. werkbank, spiegeltheaterwand en creatief atelier. Word op de BSO van Frank DAK trommelaar, musicalster of kunstenaar!

 De Voordelen van Frank DAK

 • Karakteristieke huiselijke locatie met een grote, uitdagende buitenruimte en gelegen naast speelpark Cantaloup.
 • We hebben een eigen BSO woonhuis met een creatief atelier, huiswerkruimtes en regelmatig workshops met onder andere djembé.
 • We werken goed samen met basisschool Willemspark, Archipel en HSV. Zo voelt school en opvang bijna als 1!

Elke dag mogen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, dat geeft ons voldoening en maakt ons trots!” ~ Wendy Spaarman, unitmanager van Frank DAK  (06 58070588)

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de buitenschoolse opvang van Frank DAK zelf ervaren.

Rondleiding aanvragen (Link)

Direct inschrijven (Inschrijflink)

 

Partou Kinderopvang Den Haag

Locatie: Laan Copes van Cattenburch 60

 

Kindercentrum 2Ruiters
Locatie: Frederikstraat 26

Kindercentrum 2Ruiters is de buitenschoolse opvang  en peuterspeelzaal van 2Samen, die is gevestigd voor het schoolplein van de basisschool Willemsparkschool aan de Frederikstraat 26 te Den Haag. Deze locatie biedt opvang aan kinderen van de HSV Nassaulaan en de Willemsparkschool. Kindercentrum 2Ruiters is gevestigd in een opgeknapt monumentaal gebouw, bestaande uit drie verdiepingen. Elke verdieping heeft een eigen sfeer en karakter en is ingericht in verschillende hoeken met uitdagend speelmateriaal. Wij zijn  dol op buitenspelen en zijn dagelijks te vinden op het afgesloten schoolplein van de Willemsparkschool. We kunnen ook gebruik maken van de gymzaal van deze school.
Kinderen hebben het nodig om veel te kunnen bewegen en spelen. Samen met kinderen denken we na over spannende ideeën en beperken ons niet alleen tot de locatie, maar we gaan er ook echt op uit met bus, tram, (bak)fiets en stint. Door op de beleving en creativiteit van kinderen in te spelen wordt het avontuur steeds groter en dat biedt enorm veel mogelijkheden. 2Ruiters maakt ook regelmatig gebruik van de leuke activiteiten en uitdagende workshops die KICKs organiseert voor de kinderen.
De locatie van 2Ruiters biedt een breed scala aan mogelijkheden:

 • In de directe omgeving van de school ligt een prachtige speeltuin waar wij gebruik van kunnen maken: speeltuin de Cantaloup aan de Cantaloupenburg.
 • Een bos is op afstand van ongeveer 1 km.
 • Het strand is op afstand van ongeveer 3 km en te bereiken met een directe tramlijn.
 • Er  zijn veel mogelijkheden op cultureel gebied o.a. de paleistuinen, diverse musea zoals Panorama Mesdag, museum voor communicatie, het Mauritshuis, en theaters zoals theater Pepijn, theater Merlijn ( theaterschool Rabarber), het Nationale Toneel, de Koninklijke Schouwburg.

Met name op woensdag en vrijdag is er nog plek op deze bijzondere locatie.
Heeft u interesse of heeft u vragen neem dan contact op met 2Ruiters, via telefoon: 070-3607138 of via email: 2ruiters@2samen.nl
Meer informatie staat op onze website: www.2samen.nl

 

Zein International Childcare

In 2019 heeft Zein International Childcare een nieuwe BSO-locatie geopent, exclusief voor leerlingen van de verschillende HSV-scholen. Na een grondige renovatie is ‘The Pines’, gelegen op tennispark W.W. op de Van Hogenhoucklaan 35 in het Benoordenhout, een buitenschoolsepvang locatie waar ieder kind zich snel thuisvoelt.

 • Zein Childcare is een internationale kinderopvang waar kinderen van over de hele wereld dagelijks samen nieuwe avonturen beleven. Kinderen worden spelenderwijs uitgedaagd om Engels te spreken, in een ontspannen en informele setting. Zo voelen ze zich comfortabel bij het spreken van de taal waardoor niet alleen hun Engelse taalvaardigheden, maar ook hun zelfvertrouwen groeit – misschien zelfs zonder dat ze het zelf doorhebben!
 • Een breed scala aan activiteiten: Omdat de behoefte om te ontspannen, spelen en ontwikkelen aan het einde van een schooldag voor ieder kind anders is creëren de Zein leid(st)ers een warme huiselijke sfeer waarin ieder kind actief betrokken en gemotiveert wordt om mee te doen met de dagelijkse activiteiten. Sport & spel, kunst, muziek, theater, scheikunde experimenten, koken en bakken…
 • Sportliefhebbers: Samen ondernemen we verschillende sportactiviteiten die worden aangeboden naast en als onderdeel van het buitenschoolseopvang programma. Zo kan uw kind bijvoorbeeld deelnemen aan professionale tennislessen.
 • Biologische snacks en maaltijden: Zein beschouwt voeding als een belangrijk aspect in de ontwikkeling van een kind. Om aan ieders wens te voldoen, wisselen we gezonde warme en koude maaltijden af en zijn deze altijd vers bereid met biologische en seizoensgebonden producten van Ekoplaza.
 • Faciliteiten: Om te zorgen dat ieder kind zich thuis voelt bij Zein, zijn de indoor faciliteiten tot in de puntjes afgewerkt. De naschoolseopvang is prachtig ingericht en extra opgefleurd met kleurlijke de kunstwerken. De kinderen kunnen neerploffen op de grote zitbanken met een boek, meedoen aan een knutselactiviteit of de sport en speelmogelijkheden van het park ontdekken onder toeziend oog van de leid(st)ers.

Hoe is niet wat we doen, maar hoe we het doen
Ons enthousiaste team van gekwalificeerde kinderopvang teachers heet uw gezin graag welkom! Klik hier om een rondleiding in te plannen of neem contact op via 070 2002375 of outofschoolcare@zeinchildcare.nl. Meer informatie over de Pines locatie is beschikbaar op de Zein website (klik hier).