Welkom op onze school - Willemspark School Den Haag

Welkom op onze school

Basisschool Willemspark is gesitueerd in een prachtig nieuw gebouw tussen de woningen in de Archipelbuurt en naast buurtspeeltuin Cantaloupenburg, in het centrum van Den Haag.

De Willemsparkschool is onderdeel van de Haagsche Schoolvereeniging en onderscheidt zich door het aanbod van Engels van groep 1 t/m groep 8. Er wordt gewerkt vanuit het International Primary Curriculum (IPC), waarbij de zaakvakken en creatieve vakken geïntegreerd worden aangeboden binnen verschillende aansprekende thema’s. Door een gecombineerd aanbod van relevante kennis, vaardigheden en inzicht, leren de kinderen beter omgaan met de complexiteit van de 21e eeuw. Digitale vaardigheden, samenwerken en creatief denken zijn hierbij van groot belang.

Door de manier van werken op de Willemsparkschool wordt onze missie ‘global citizenship, lifelong learning’ vanaf vierjarige leeftijd al in de praktijk gebracht.

De directie bestaat uit Ingrid Schumacher (directeur Nederlandse afdeling/Tweetalig onderwijs) en Lara Brugmans-Rikers (locatieleider)(per 1 maart 2021).

Ingrid Schumacher / Lara Brugmans-Rikers